Wollex Masaj Aleti WX-2002AB

Diğer Ürünler
Wollex Masaj Aleti WX-2002AB
Fiyatı      :      TL
Ürünün Özellikleri

Price: TL0.00

Ürün Açıklaması Video Tanıtım Yorumlar

Wollex Masaj Aleti WX-2002AB

 

Günlük yaşamda çeşitli fiziksel ve sinirsel yorgunluklara maruz kalan, ancak bakım için zaman ayıramadığımız vücudumuzu sağlıklı ve zinde kılmanın en etkili yollarından biri kuşkusuz masajdır. Size özel hazırlanan masaj aleti ile negatif enerjiyi pozitife çevirerek yaşamınıza kalite ve mutluluk katın.

Mükemmel Tasarım : Yeni Nesil masaj darbeleri, sıradışı ağırlık dağıtma sistemi ve 3 değiştirilebilir masaj başlığı ile 3 farklı masaj uygulaması sunar.
Maksimum Rahatlama: Masaj topuzu ve değiştirlebilir silikon masaj başlıkları ile hemen hemen tüm vücuda uygulayabilir. Hem maksimum dinlenme sağlanır, hem de uygulamanın yapıldığı nokta çevresindeki laktik asit yoğunluğunu azaltarak kas ağrılarını dinlendirir.

Ergonomik tasarımı sayesinde vücudunuzun her bölgesine kolayca masaj yapabilme imkanı.

Tarak Masaj başlığı akupunktur tedavisinde kullanılan masaj başlığıdır.
Kas Masaj Başlığı ile yorgun kasların dinlendirilmesinde, parmak masaj terapisi uygulamak için kullanılan başlıktır.
Genel Vücut başlığı ile vücudunuzun her noktasına uygulayabileceğiniz başlıktır.

Vücuttaki sinir uçları, vücudun kendi kendisini tedavi edebileceği bazı maddeler üretir. Wollex Masaj Aletleri bu maddelerin üretimini hızlandırır ve vücut kendi kendine daha kolay tedavi edebilir hale gelir. Böylece ağrılarınız hafilemiş olur ve masaj sonrası ortaya çıkan rahatlama ile kendinizi daha huzurlu ve zinde hissedersiniz.

889 Görüntüleme..

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir